Data fra
Mat og industri

Norsk matindustri
Norsk matindustri
STATUS OG UTVIKLING
STATUS OG UTVIKLING
Struktur
Struktur
Sysselsetting
Sysselsetting
Sysselsatte i industrien
Sysselsatte i industrien
Sysselsatte i matindustrien
Sysselsatte i matindustrien
Bedrifter
Bedrifter
Industristruktur
Industristruktur
Regional betydning
Regional betydning
Kompetanse og utdanningsnivå
Kompetanse og utdanningsnivå
Produksjon og verdiskaping
Produksjon og verdiskaping
Produksjonsverdi
Produksjonsverdi
Verdiskapning
Verdiskapning
Lønnsomhet og investeringer
Lønnsomhet og investeringer
Lønnsomhetsindikatorer
Lønnsomhetsindikatorer
Lønnskostnader
Lønnskostnader
Investeringer
Investeringer
Handel med mat- og drikkevarer
Handel med mat- og drikkevarer
Handel med næringsmidler og drikkevarer (ekskl. sjømat)
Handel med næringsmidler og drikkevarer (ekskl. sjømat)
Handel med betydning for enkeltbransjene
Handel med betydning for enkeltbransjene
Status og utvikling i EUs matindustri
Status og utvikling i EUs matindustri
Trender og utvikling
Trender og utvikling

Sysselsetting

Sysselsatte i industrienVis data

Algoritmisk analyse av datasett

TypeTendensMaks oppgangMaks nedgang
Prosentfra årTil årProsentFra årTil år
Matindustri Svingninger (2) 2 2009 2010 1 2005 2006
Øvrig industri Svingninger (2) 5 2005 2006 1 2010 2011

Tendensen baserer seg på antall år med opp/nedgang. Basert på tilgjengelige/valgte år betyr 12 oppgang alle år og -12 nedgang alle år, mens tall nærmere 0 viser svingninger.
Lave maksverdier vil eventuelt si at svingningene eller opp/nedganger er moderate


Sysselsatte i matindustrienVis data

Algoritmisk analyse av datasett

TypeTendensMaks oppgangMaks nedgang
Prosentfra årTil årProsentFra årTil år
Bakervarer Svingninger (-1) 3 2004 2005 2 2011 2012
Drikkevarer Svingninger (-9) 15 2009 2010 2 2006 2007
Sjømat Svingninger (3) 6 2012 2013 4 2007 2008
Fôr Svingninger (2) 18 2009 2010 1 2012 2013
Kjøtt Svingninger (-2) 7 2011 2012 1 2006 2007
Konserves Svingninger (1) 5 2005 2006 3 2003 2004
Kornvarer Svingninger (-5) 16 2009 2010 2 2010 2011
Meierivarer Svingninger (5) 13 2009 2010 3 2011 2012
Olje og fett Svingninger (3) 13 2005 2006 10 2008 2009
Potet Svingninger (-1) 22 2009 2010 1 2005 2006
Sjokolade- og sukkervarer Svingninger (-3) 5 2012 2013 2 2005 2006
Øvrige næringsmidler Svingninger (-1) 14 2008 2009 2 2012 2013

Tendensen baserer seg på antall år med opp/nedgang. Basert på tilgjengelige/valgte år betyr 11 oppgang alle år og -11 nedgang alle år, mens tall nærmere 0 viser svingninger.
Lave maksverdier vil eventuelt si at svingningene eller opp/nedganger er moderate