Data fra
Mat og industri

Norsk matindustri
Norsk matindustri
STATUS OG UTVIKLING
STATUS OG UTVIKLING
Struktur
Struktur
Sysselsetting
Sysselsetting
Bedrifter
Bedrifter
Bedrifter i industrien
Bedrifter i industrien
Bedrifter i matindustrien
Bedrifter i matindustrien
Industristruktur
Industristruktur
Regional betydning
Regional betydning
Kompetanse og utdanningsnivå
Kompetanse og utdanningsnivå
Produksjon og verdiskaping
Produksjon og verdiskaping
Produksjonsverdi
Produksjonsverdi
Verdiskapning
Verdiskapning
Lønnsomhet og investeringer
Lønnsomhet og investeringer
Lønnsomhetsindikatorer
Lønnsomhetsindikatorer
Lønnskostnader
Lønnskostnader
Investeringer
Investeringer
Handel med mat- og drikkevarer
Handel med mat- og drikkevarer
Handel med næringsmidler og drikkevarer (ekskl. sjømat)
Handel med næringsmidler og drikkevarer (ekskl. sjømat)
Handel med betydning for enkeltbransjene
Handel med betydning for enkeltbransjene
Status og utvikling i EUs matindustri
Status og utvikling i EUs matindustri
Trender og utvikling
Trender og utvikling

Bedrifter

Bedrifter i industrienVis data

Algoritmisk analyse av datasett

TypeTendensMaks oppgangMaks nedgang
Prosentfra årTil årProsentFra årTil år
Matindustri Svingninger (2) 5 2014 2015 0 2013 2014
Øvrig industri Svingninger (-6) 2 2014 2015 1 2011 2012

Tendensen baserer seg på antall år med opp/nedgang. Basert på tilgjengelige/valgte år betyr 12 oppgang alle år og -12 nedgang alle år, mens tall nærmere 0 viser svingninger.
Lave maksverdier vil eventuelt si at svingningene eller opp/nedganger er moderate


Bedrifter i matindustrienVis data

Algoritmisk analyse av datasett

TypeTendensMaks oppgangMaks nedgang
Prosentfra årTil årProsentFra årTil år
Bakervarer Svingninger (1) 4 2004 2005 0 2011 2012
Drikkevarer Svingninger (4) 27 2009 2010 2 2005 2006
Sjømat Svingninger (-4) 3 2011 2012 1 2012 2013
Fôr Svingninger (-3) 12 2009 2010 1 2010 2011
Kjøtt Svingninger (-1) 6 2006 2007 1 2013 2014
Konserves Svingninger (5) 21 2008 2009 5 2003 2004
Kornvarer Svingninger (-4) 7 2013 2014 2 2008 2009
Meierivarer Svingninger (-3) 26 2009 2010 1 2005 2006
Olje og fett Svingninger (0) 19 2003 2004 3 2004 2005
Potet Svingninger (-5) 4 2010 2011
Sjokolade- og sukkervarer Svingninger (1) 32 2009 2010 4 2004 2005
Øvrige næringsmidler Svingninger (5) 11 2004 2005 1 2012 2013

Tendensen baserer seg på antall år med opp/nedgang. Basert på tilgjengelige/valgte år betyr 11 oppgang alle år og -11 nedgang alle år, mens tall nærmere 0 viser svingninger.
Lave maksverdier vil eventuelt si at svingningene eller opp/nedganger er moderate